Gästbok

Nytt inlägg

Västra Sidan slår Internationals igen
Så jävla härligt att man kan återanvända rubriken från senaste gästboksinlägget. Snyggt jobbat igår och ruskigt kul att se att Oskar och Erik stod bakom målet.
Västra Sidan slår Internationals igen
Västra Sidan tog i dag en underbar seger mot Stockholm Internationals. Idag kommer man sova gott. Vi har många svåra matcher framför oss, men det här är iaf en av de bästa starterna på serien på länge.
Lycka till!
Grym laguppställning, lycka till imorn!!
Lycka till på premiären!
Laguppställningen ser sjukt stark ut. Lycka till ikväll!
Åkeshovs BP kl 12:00 imorgon 19/4
Observera att morgondagens träning har ändrat både tid och plats. Vi kör från kl 12:00 på Åkeshovs BP. Ses!
Tidig säsongsupptakt!
Träning 4:e januari kl 11 vid Blackeberg. Unikt tillfälle att träna första söndagen efter nyår! Vi ser ut att bli minst 15 spelare. :)
Vinteruppehåll
Ingen träning imorgon pga kylan som nu satt tänderna i Västra Sidan av Stockholm. Nu tar vi vinteruppehåll och kör igång igen när vädret och underlaget tillåter.

2014 har varit ett mycket bra träningsår med träningar varje söndag från 9 mars till 21 december och med dubbla träningspass under sommaren, sammanlagt 51 träningar. Linus har satt träningsrekord för ett år med imponerande 47 träningar.

Tack alla ni som deltagit i år och gjort att vi vid nästan alla träningar har haft förmånen att spela med två eller flera fulltaliga sjumannalag. Gott nytt fotbollsår!
OBS!
Vi flyttade träningen till det nylagda konstgräset på Blackebergs IP idag.
Vi gjorde det igen!
Hur skönt var det att gå och lägga sig igår och hur skönt var det att vakna idag? Det är så otroligt starkt att vi fixar att göra en sådan match när det står så mycket på spel. Alla kämpade verkligen för det och det kändes konstigt att rösta på matchens lirare den här gången – jag ville ge högsta till alla.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, ni är en underbar samling människor. På och av planen.

Tack för ytterligare ett härligt fotbollsår! Och hörni, nu har vi haft vår lilla svacka. 2015 är vi stekheta.

Du måste logga in för att kunna göra inlägg i gästboken!